Sommarmöte 2017

SOMMARMÖTE HOS HELENA OCH KÅRE I RÄVLANDA, 16 JULI 2017

Årets sommarmöte hölls i Rävlanda och vi var några entusiaster som trotsade regnet som föll under hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Några av oss samåkte dit och några kom själva. Vi var 20–22 medlemmar som kom varav 2 var nya medlemmar som har ett antal olika sorters finkar (ett särskilt varmt välkommen till dem).  Vi hoppas att de presenterar sig själva vid något kommande medlemsmöte.

Några ur styrelsen träffades klockan 12 för att hjälpa till att förbereda saker och ting.
Jag (Bettan) och Maria skar till en sallad och Folke satte ihop grillen som skulle användas under dagen. Resten av medlemmarna kom mellan 13 och 14. Flera var försenade då de hade svårt att hitta, men till slut var alla samlade. Då hade grillen tänts och vi kunde sätta igång att grilla. Vi var många som trängdes kring den lilla grillen på altanen, under skydd, då det regnade hela tiden. Alla hade med sig vad de ville grilla och många hade även med sig olika sorters sallad, typ potatissallad.

Eftersom det regnade fick vi vara inne i Helenas stora kök och vardagsrum. Till slut kom alla till ro och vi satte oss ner för att äta. Allt smakade gott och Helena hade bakat 3 olika sorters baguetter dagen till ära.

Det pratades både om papegojor, uppfödning, hundar, katter, resor och alla verkade trivas. Sedan serverades kaffe och tårta. Tårtan hade Rita gjort och den smakade förträffligt!
    
Tiden gick väldigt fort så när klockan var sådär fem, halv sex var det dags att styra kosan hemåt. Och då kom självklart solen fram … men men, vad gör det. Vi hade ju en alldeles underbar dag tillsammans med alla medlemmar!

Tack Helena och Kåre för att vi fick komma.

Vid tangenterna satt Lisbeth, alias Bettan.