Medlemsmöte med friflygning den 12 januari 2020

Årets första friflygning. Hurra, som jag längtat. 

Vi var 9 medlemmar och 2 gäster. Gästerna var Stefhanis mamma Anna-Lena och Klaras bror Lucas. Det var 8 fåglar, Elonas underbara sparvar Moss och Nova, plus jakon Doppler. Klaras jako Nemo, Jeanettes amazon  Jacko och Anders amazon Polly. Marias gulnackade amazon Filur och Folkes nymfkakadua Nisse.

Vi började med fikan och sen var konversationerna igång och vi pratade om bl. a. resan till Köge och att det är en väldigt trevlig dagsrutt att göra. Doppler flög runt med sparvisarna som ena riktiga jetplan men Nemo, Filur, Jacko och Polly satt som fastklistrade på sina mattar och hussar…
Nisse vandrade runt på allas fingrar/axlar för att hälsa och visa att hon visst kan ”bitas”. Nicolaj hade en liten lekstund med henne tillsammans med Nisses vingpennor som hon tappade på plats. Doppler var lite på G idag och ville gärna hälsa på Nemo, men det ville inte Nemo.


Tiden gick om vanligt väldigt fort och så småningom var det dags att packa ihop. Alla hjälpte till att städa och plocka bort bord och stolar. Men Elona hade det lite besvärligt med att fånga dom små jetplanen Moss och Luna. Tog en liten stund men till slut så så satt dom i sina transportburar. 

Och som vanligt hade vi väldigt trevligt.
Nästa friflygningsträff är den 9 februari, men först är det årsmöte den 26 januari. 

Väl mött då.
Vid tangenterna satt Lisbeth.