Hos Linn 10 januari

Då var det ett nytt år. 2015. Första träffen för Göteborgs Fågelförening blev ett undulatträff, som hade temat tofsundulat.
Första bilen körde från Göteborgs Centralstation klockan 9 mot Ullared. Vi hade vid ett tidigare möte förstått att barnleksaker=fågelleksaker och att det dessutom är billigare på Ullared gör ju vem som helst glad!
Alison, Bengt & Leif kom hem till Linn med var sitt djur: Amazon, Ara och en… Schäfer? Konstig fågel! De anlände vid 13 tiden och gjorde sig hemma med en kopp te och tjöt som man säger här i Göteborgstrakten.

Vid 14 anlände de andra, väldigt tätt inpå varandra och ”tjötet” kom igång på riktigt medan Linn lagade tacos för oss alla. Gottigottgott.

Vi hade dessutom en liten frågesport som Leif vannSedan pratade vi om tofsundulaten och gick till den vackra voljären för att se dessa bedårande varelser. Elin fick till och med ta hem två, en tofsundulat och en crestbreed som fick namnen Skrållan & Håkan. En väldigt rolig dag må jag säga, även om resan hem kunde varit… roligare. Stormen märktes nästintill hela resan tillbaka, men som tur var kom alla hem hela, till och med Elin och hennes två nya undulater.

Nästa träff blir hemma hos Anna i Skene den 14 mars