Friflygning


Välkommen till friflygning!

OBS! Med hänsyn till nötallergiker får det vid friflygning inomhus inte på några villkor förekomma nötter eller mandel. Tag istället med frukt och grönsaker till dina fåglar! 

Är det attack eller …?

Adress:

Konsertgatan 13
Kaverös, Västra Frölunda
Hållplats: Nymilsgatan, (spårvagnslinje 1,7 och 8)

Vägbeskrivning:

Vid resa från centrum tar man till vänster direkt då man stigit av spårvagnen. Följ gångvägen (den bredaste och minst branta) som böjer av mot höger (efter ett tag ser man Kaverös kyrka till vänster mellan träden), följ gångvägen tills du kommer upp på krönet. Korsa Orkestergatan, gå in på Konsertgatan, följ den tills du har en miljöstation på vänster hand, gå rakt fram genom passagen i huset, vik sedan av direkt åt vänster, gå tills du kommer fram till nästa huskropp, mitt på det huset finns en av dörrarna som leder in till lokalen för friflygningen (lappar finns uppsatta på resp. dörr)

 

OBS! Det är viktigt för oss att vi skyddar varandras fåglar från smittor. därför är det viktigt att dina fåglar är friska! Första gången din fågel kommer med kommer du att få skriva under ett intyg på att fågeln är fullt frisk.

Du ska ha haft fågeln i minst tre månader och den ska vara minst sex månader gammal.

Har du ingen fågel som är tam nog för friflygning men vill komma ändå, så är du lika välkommen.

Är du nyfiken på vad vi gör och om föreningen är något för dig är du hjärtligt välkommen som gäst. Till friflygningsträffarna kan medlemmar ta med sig fågel/fåglar. Gäster är välkomna utan fågel, eller med fågel mot en avgift på 50 kr per gång. (Läs reglerna för att ta med sig fågel.)

Marias mobilnummer: 0705-49 59 70.

Passa på att se hur vi haft det tidigare tillfällen!