Friflygning september 2014

Idag var en lugn dag på våra annars fartfyllda friflygningar. Det kan bero på att de tre musketörerna, Yoshi, Gojan & Felix hade bara en närvarande, Felix.

Istället tog vi tillfälle i akt och tränade lite inkallning
Det blev blandade resultat, Java vill helst landa på huvud och när Miranda skulle flyga till mig (Alison) landande hon istället hos…
Lisbeth!

Felix såg att det fanns en annan amazon idag, Glenn, så han försökte desperat snacka med honom, men Glenn var mer intresserad av att sova på mattes axel! Därför bestämde jag mig för att träna lite med Felix, hur ofta får man träna sin papegoja när det är så mycket annat skoj runt omkring? Tur han tycker godis är sååå gott!
Kan ju säga att det var några andra som blev väldigt intresserad av vad jag hade att bjuda på!
Java gav mig massor av pussar i utbyte mot godis
Men att bli kliad är nog den utlimata belöningen, den behöver man inte ens pussas för!

– Alison