Friflygning & Pysseldag

Idag var ingen vanlig dag, inte nog med att julen var runt hörnet så var vi två grupper på samma plats. Undulatgruppen hade sin pysseldag och tamfågelgruppen hade friflygning.
Vi var 15 fåglar totalt denna gråa dag, men inte var vi ledsna för det, lokalen vi alla var i sprudlade av färg! Från en blågul ara till små gråa undulater, den ena sötare än den andra.

Mellan dessa fåglar fanns det ett flertal amazoner med hela fem gulkindade! Från att inprincip aldrig sett andra gulkindade än min Felix, till att var bombad av dem, både denna söndag och förra friflygningen!
Min Felix (till höger) är en riktig myspojke. Här hade han precis kliat Calle och tyckte att det var hans tur att bli kliad, men Calle tyckte nog Felix hade fel för sig.

En annan som älskade att bli kliad var lilla söta Maja. Hon hade gått från rugguggla till vacker (svan)amazonflicka.

Till min förtjusning fanns det EN TILL som ville bli kliad. Denna lilla sötnosen med passande namn Gosa, en två månaders undulat, tyckte om att bli kliad på kinderna.

vad är friflygning utan en och annan flygtur?

När det var dags att landa var Bettan snabb på att leka träd.

Det var ju inte bara friflygning idag. Undulatgruppen var på samma plats för att pyssla ihop leksaker. Dessutom hade vi julklappsleken för de som hade med sig en present.

Här är bara en bråkdel av alla leksakstillbehör vi hade framme på bordet.och leksakerna blev godkända!

En perfekt avslut för båda grupperna! Friflygningen har inga bestämda tider än, men nästa gång undulatgruppen träffas blir den 10 januari hos Linn