Friflygning oktober 2015

Den 11 oktober var det dags för säsongens första friflygning. Med tanke på att det hade rapporterats in till hemsidan ganska sent trodde jag inte att det skulle komma många. Men oj, vad jag bedrog mig. Jag räknade faktiskt inte hur många människor vi var men det var tretton fåglar. Som vanligt var det flest amazoner, åtta stycken, men annars var vår nymf Nisse minst och maffiga Miranda störst.

Roligt också att Sara (ny medlem) kom med sin jako, Dennis, en mycket trevlig jakoherre med stor social begåvning. Linn mötte upp med hela familjen (utan undulaterna) och det var roligt att få träffa hennes sambo och hennes barn. Lisbeth var där med sin dotterdotter, alltså var det tre barn med. Lena kom med Goya, en lite äldre gulpannad amazondam och Lotta kom med Elliot, hennes stillsamma gulpannade amazon. Lotta hade också med sig sambo och (vuxna) barn. Alison kom, goa Alison. Även Björn kom med Yoshi och sonens flickvän, som var nyfiken på alla friflygningen. Annika och Glen var där och Bengan med sin Miranda. Rita med sina kakaduor och Leif med Felix och, förstås, sin kamera. Leif tar ju många av föreningens bilder, alltid lika proffsiga.

Vi har skippat ett tema för varje möte. Detta har vi gjort för att intresset var för lågt. Alltså kunde vi mötas upp, släppa loss fåglarna och umgås över en fika utan störande prat från min sida. Allt som allt en trevlig träff med många människor och fåglar.

Tack för den här gången och på återseende den 15 november, Maria.