Friflygning den 25 september 2022

 

Som vanligt samlades vi i lokalen på Konsertgatan 13, i Västra Frölunda. Till slut var vi 16 personer och 10 fåglar. Som vanligt var det flest amazoner och det lät därefter. Björn kom med Yoshi och Lena var där med Goya. Alla som har varit med när de två ses, vet hur det låter då. Tystnad är inte direkt ordet. För en gångs skull hade Nisse en kompis. Elona kom nämligen med en annan nymf, Emma. Hon är en hittefågel, precis som Nisse. De flög omkring tillsammans, nästan hela tiden. Elona hade också med sig Doppler, förstås, och sin mamma. Jeanette kom även hon, med familj och de två amazonerna, Jacko och Polly. Bettan skulle fungerade som landningsbana för Bengans Miranda, men hon missade och kraschade på Lena, istället. Till oss andras nöje.

Våra nya medlemmar, Cecilia och Christer, kom med sin blåpannade amazon, Cookie. De fick en flygande start med så många närvarande. De fick dessutom träffa föreningens bästa pratare, Rocky. Janne och Malin kom nämligen med honom. Han var runt på olika axlar och konverserade stillsamt.

Just när man trodde att det inte kunde bli bättre, dök Stefanie och Nico upp med den färska dottern Melissa. Vilken liten sötnos hon är, glad och lugn. Och vad roligt att få träffa dem, igen.
Nästa friflygning är 23 oktober. Hoppas att vi ses då, Maria