Friflygning den 24 oktober 2021

Då var vi äntligen igång igen med med våra friflygningsträffar! Vi var 18 personer varav 3 var gäster ifån medlemmarnas bekanta och anhöriga. Kul kul. Hoppas dom fattar tycke för föreningen och att dom också blir medlemmar. Det var 8 papegojor av olika arter och det var en härlig röra av flygande fåglar.

Bild av Lisbeth Rosen

Vi började med en fika och sen var det fritt fram att samtala om våra älskade papegojor. Det började lugnt och stilla men periodvis så flög faktiskt fåglarna omkring. Mest Doppler då förstås. Jag fick lite kontakt med Dopplers vän Märta, också en grå jako, som Elona har på foder tills februari nästa år. Hon var jättesöt. 

Bild av Janne Bornstein

Goya satt mest och sov hos sin bästa vän Folke som hon bara älskar. Samma med Glenn som satt fastklistrad på sin matte. 

Bild av Lisbeth Rosen

Rocky, våran underbara ädelpapegoja valde att flyga runt och prova allas axlar. Till slut fann han att husse hade en macka i handen och då flög han som ett jehu till honom för att försöka få en smakbit. Men nej nej nej, en ädelpapegoja skall inte äta sån mat. Stränga regler där. 

Bild av Janne Bornstein

Bengt med aran Miranda hade lite friflygning genom rummet och jag tog emot. Hon är ju bara så vacker.

Bild av Janne Bornstein

Stefanie hade med sig lite papegojleksaker i olika storlekar som hon skänkte till medlemmarna. Folk flockades som hyenor för hitta nåt som passade till deras egna gojor. Tack Stefanie och Nikola för det. 

Efter ett par timmar så bröt vi upp och det var dags att diska, städa och plocka undan borden och stolarna. Tack alla som kom. Det var väldigt kul att få träffa er alla igen. 

Nästa friflygningsträff blir den 30 januari 2022 klockan 15.00. OBSERVERA NY TID!! 
Vid tangenterna satt Lisbeth.