Friflygning den 19 november 2023

På söndagen 19 november var det dags för årets sista friflygning. Fjorton personer dök upp, däribland en ny medlem – Mats. Mats och jag gick i samma klass under hela grundskolan, och det var kul att träffas igen. Hela familjen Bella var där och de vanliga deltagarna, också.

Sex fåglar var med. Som vanligt flög Bella mest, och hon hade bestämt sig för att Malin var hennes speciella kompis, för dagen. Doppler var lite trött och Elona erkände att det hade blivit sent, kvällen före. Även Rocky var lite trött och satt mest och småpratade på lite olika axlar.
Amazonerna var som vanligt dominerande. Glen kom med matte Annika och Jacko satt klistrad på matte Jeanettes axel. Goya flög flera gånger då Lena försökte få henne att sitta hos andra. Goya hade helt andra planer och återvände hela tiden till matte.

Som vanligt satt vi utan vingar och pratade och fikade. Pratet gällde Blå Stjärnans flytt och foder, bland annat. Vi hade en trevlig eftermiddag, och jag hoppas att vi kan mötas utan problem under våren. Låt oss hoppas att fågelinfluensan håller sig nere.

På återseende, Maria