Resa till Zwolle fågelmarknad

2017-09-22 - 2017-09-23 Hela dagen

Resa till Zwolle fågelmarknad – endast för medlemmar!

 

Shoppingtur med 1 övernattning
Zwolle fågelmarknad i Holland är Europas största fågelmarknad med tusentals fåglar till salu och det var längesedan föreningen åkte dit senast. Där går att få tag i mycket som inte finns i norra Europa. Missa inte denna chans!

När?
Marknaden är lördag 23 september kl 8.30-14. Vi åker gemensamt i minibuss fredagen 22 september, tidig morgon. Körsträckan tar ca 10 timmar. Vi är framme i Zwolle på kvällen och bor på hotell över natten. Efter marknaden åker vi direkt hemåt och landar i Göteborg sen lördag kväll. Inträdet till marknaden kostar 7 EUR vid förköp.

http://www.volierevriend.nl/index.php?page=nieuw

Hotell:
Förslagsvis Best Western Hotel Restaurant Fidder. Trestjärnigt hotell på gångavstånd till marknaden. Rumspriser ligger på ca 90 EUR för dubbelrum och 80 EUR för enkelrum. Frukost ingår.
https://www.bestwestern.com/en_US/book/hotels-in-zwolle/best-western-hotel-restaurant-fidder/propertyCode.92724.html

Pris för resan:

Beror på hur många resenärer vi blir, men en väldigt grov uppskattning för 8 personer landar på ca 2000 kr/person. Då ingår bensin, bilhyra, färja/broavgift, hotell. Måltider tillkommer.

Intresserad?

Anmäl dig snarast genom att svara på detta mail. Eftersom det är en välbesökt marknad räknar jag med att hotellen i Zwolle blir fullbokade, därför är senaste anmälningsdatum 9 juni. Anmälan är bindande!

Ange vid anmälan om du önskar bo i dubbel eller enkelrum samt övriga preferenser. Varmt välkomna med frågor till mig eller Per Hermansson!