FACEBOOK


Du har väl betalat din medlemsavgift i GBF för 2019? Snart kommer medlemslistan i vårt slutna medlemsforum på Facebook att uppdateras. Om du finns med i vår medlemsmatrikel då har du även tillgång till medlemsforumet med information som är endast för medlemmar.

Igår, den 10 februari träffades våra fåglar återigen. Den här dagen slog vi nog rekord med en bra bit över 20 personer och flera jakos, amazoner och nymfer. Väldigt roligt att vi även denna gång fick besök av såväl nya medlemmar som gäster från när och fjärran. Nästa träff blir i mars.

Vi var flera som trotsade det göteborgska snöovädret idag för att komma på friflygningsträffen. För ovanlighetens skull var inte amazonerna i majoritet, utan nymfkakaduorna. Det är roligt att se att vi har sådan variation på våra träffar. Medlemmar i GBF kan läsa mer om dagens träff på vårt medlemsforum. Nästa tillfälle är den 10 februari.

Se nu till att skotta fram er ur snödrivorna, fånga in er fågel, och kom till inomhusfriflygningen idag kl.13! Gäster är välkomna! http://www.gbfhobby.se/friflygning/

Den 20 januari avhölls föreningens årsmöte, som leddes av Folke. Det var ett välbesökt och trevligt möte som började med fika och avslutades med smörgåstårta och bildvisning från Pers besök i fantastiska fågelparker i Singapore och på Bali.